Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Postbus 110
4870 AC Etten-Leur
Nederland

Impressie_Prinsessenpark.png

Nieuws

Nieuws

Bouw blokken 5 en 6 gestart!

Op 29 mei ondertekenden Rob van den Broeke, directeur-bestuurder bij woningcorporatie Qua Wonen, en Jan Voesenek, directeur-eigenaar NBU, de overeenkomst voor de ontwikkeling en realisatie van 60 sociale huurwoningen en 17 zorgstudio’s met bijbehorende ruimten. De bouw van de blokken 5 en 6 van Prinsessenpark is reeds gestart.

Foto's van de bouw


Koopappartementen uitverkocht!

Inmiddels zijn alle koopappartementen vergeven.


Succesvolle ‘start verkoop’!

Op zaterdag 18 juni is de verkoop van de appartementen van appartementenvilla ARIANE gestart. Ruim 200 geïnteresseerden bezochten deze dag. 

Ook interesse?
Was u tijdens de 'start verkoop' verhinderd, maar heeft u wel interesse in een van de appartementen? Haal dan een verkoopbrochure en inschrijfformulier op bij Van Herk Makelaardij. Op dit formulier kunt u uw voorkeur voor een of meerdere appartementen aangeven. 

Let op! U dient het volledig ingevulde formulier uiterlijk maandag 27 juni vóór 12:00 uur in te leveren bij Van Herk Makelaardij op het onderstaande adres.

Vanaf 29 juni kunnen degenen die zich ingeschreven hebben uitsluitsel ontvangen omtrent de toewijzing.

.


Zaterdag 18 juni: start verkoop appartementen ARIANE

Zaterdag 18 juni is het zover, dan gaan de appartementen in verkoop! U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.
We ontvangen u graag van 12.00 - 14.00 uur in Ontmoetingscentrum De Tuyter, Nachtegaalstraat 8 in Krimpen aan den IJssel.


QuaWonen en NBU tekenen contract Prinsessenpark
 

Op 11 januari jl. tekenden QuaWonen en Nederlandse Bouw Unie het contract voor de bouw van de eerste twee appartementengebouwen van het project Prinsessenpark in Krimpen aan den IJssel. Hiermee is het startsein gegeven voor de bouw van in totaal zes appartementengebouwen. 

De eerste paal wordt geslagen op 4 maart en verwacht wordt dat de woningen van de eerste twee blokken in juni 2017 worden opgeleverd. In het eerste appartementengebouw bevinden zich 50 sociale huurwoningen en 18 zorgwoningen die worden verhuurd door de Leliezorggroep. In het tweede appartementengebouw komen 41 sociale huurappartementen.

Vanochtend is ook de koopovereenkomst voor de grond onder de twee opvolgende blokken getekend. NBU ontwikkelt in het derde bouwblok koopwoningen en in het vierde blok woningen met een commerciële huur. NBU draagt daarbij verantwoordelijkheid voor de verkoop en het blok met markthuurwoningen zal door een commerciële belegger worden verhuurd. 

Op de foto directeur-bestuurder Rob van den Broeke van QuaWonen en directeur Jan Voesenek van NBU.