Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

Postbus 110
4870 AC Etten-Leur
Nederland

Header_huurappartementen.png

Huurappartementen

Huurappartementen Prinsessenpark

Woongebouw 1 & 2 - 'Amalia' & 'Alexia' - Alle woningen zijn verhuurd.
In woongebouw 'Amalia' en 'Alexia' worden 18 zorgstudio's van Lelie Zorggroep en ca. 100 sociale huurappartementen van QuaWonen gerealiseerd. De toewijzing van de zorgstudio’s gebeurt door Lelie zorggroep, de toewijzing van de sociale huurappartementen door QuaWonen. Alle woningen zijn verhuurd en de verwachte oplevering is oktober 2017.

Woongebouw 4 - 'Annette'
Op de locatie van woongebouw 'Annette' realiseert Nederlandse Bouw Unie 29 huurappartementen met een gebruiksoppervlakte van ca. 85 m2. Inmiddels is de bouw gestart. Geïnteresseerden in een van deze huurappartementen kunnen contact opnemen met Brookland, tel. 0252 - 240 746, info@brookland.nl.

Woongebouw 5 & 6 - 'Anita' & 'Aimée'
Deze blokken worden nu verder ontwikkeld. Het uitgangspunt is dat zij passen bij de eerste 4 blokken. Ze zullen bestaan uit ca. 59 sociale huurwoningen en 17 studio’s voor de ASVZ. Naar verwachting start de bouw in de 1e helft van 2018. Vanaf de 2e helft van 2018 kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.